• Schadeherstel camper of caravan N-Holland

 • Uw schade vakkundig en snel hersteld.

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw caravan of camper is vervelend en komt nooit gelegen. Gelukkig is er de Profile Repair® techniek die uw wandschade perfect én betaalbaar herstelt. Zo kunt u snel weer veilig op weg en is er van uw schade gelukkig niets meer te zien.

  Profile Repair® herstel methode

  Profile Repair® is een gepatenteerde reparatie methode. TNO heeft deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Dankzij de Profile Repair® methode is het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan uw caravan of camper niet langer kostbaar of tijdrovend. Want de Profile Repair® techniek is dé methode om caravan- en camperwanden te repareren; veilig, snel, perfect én onder garantie, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair® methode is bovendien erkend door verzekeraars.

 • Specialisten bij u in de buurt

  De Profile Repair® methode wordt enkel uitgevoerd door professionele, betrouwbare caravan- en camperschadeherstelbedrijven met jarenlange ervaring. U krijgt tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Vraagt u altijd om een Profile Repair garantiebewijs aan uw hersteller.

  “10 jaar schriftelijke garantie!”