Open dag RPR en Camperverhuur Petten informatief en gezellig

maart 30, 2019

Een open dag waar de vakantiebeleving zijn schaduw altijd vooruit werpt.  De prettige schaduw welteverstaan of nog beter de schaduw van de behaaglijke voorjaarszon, want bezoekers van de open dag bij RPR Camper & Caravan Service profiteerden vandaag van mooi weer. De vele informatieve stands, onder meer van Kip Caravans en VB Airsuspension maar vooral ook van Camperverhuur Petten met wie het Warmenhuizer bedrijf de open dag organiseerde, deed het humeur nog verder verbeteren. En dan waren er nog de sfeervolle lange tafels, banken en koffiekraam waar niet alleen over vernieuwingen in de markt maar ook vakantieverhalen gedeeld werden.

,,RPR is een echt servicebedrijf, als ik een acuut probleem heb word ik direct geholpen”, vertelt Cees Korver uit Oudkarspel. ,,Bijvoorbeeld toen mijn toilet in mijn caravan het niet deed.”  Korver is een klant van het eerste uur, net als Jan Rietveld uit Alkmaar. Beide mannen  kwamen al bij RPR toen het bedrijf nog in Dirkshorn gevestigd was. Beiden deden ook een korte terugblik, omdat de onderneming van Robert Rührup tien jaar bestaat. Beiden hebben daarover dezelfde mening: ,,Het bedrijf is gegroeid maar heeft nog steeds dezelfde betrokken persoonlijke service.”

En niet alleen als het om schadeherstel en onderhoud gaat. Fred Kloek en zijn Carina komen uit Egmond aan Zee, omdat ze gehoord hebben dat RPR ook bemiddelt bij de aankoop van caravans en campers dan wel er actief naar op zoek gaat voor een klant. ,,We hebben een prettig gesprek gehad”, meldt het echtpaar. ,,We hebben specifieke eisen en dat type camper bleek nu niet voorhanden, maar Robert gaat voor ons verder zoeken.”

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dat onderscheidt RPR maar ook de relaties zoals VB Airsuspension dat leidend in de markt is. Zo worden hun veringen voor bijna alle ambulances gebruikt zodat de patiënt, voor zover dat mogelijk, zoveel mogelijk comfort ervaart. ,,De legering is uniek, verschilt per type voertuig zoals camper, buscamper of ander type voertuigen”, vertelt Michael Brilman namens VB.

En dan Camperverhuur Petten: de buscampers die je huurt  zijn nieuw of op zijn minst relatief nieuw. Datzelfde geldt voor het rijk ingerichte interieur dat bestaat uit onder meer  een gasfornuis, verwarming, koelkast, toilet, fietsenrek, buitenstoelen, tafel en een achteruitrijcamera. Ook is er een type buscamper nu met bedden in de lengte in plaats van in de breedte. Iets waar volgens eigenaren Irma en René Bodenstaff veel vraag naar is.