NIEUWBOUW RPR WARMENHUIZEN

mei 04, 2018

Op 17 april had ik een afspraaak bij RPR Camper & Caravan Service in Warmenhuizen met Robert Ruhrup.
De afspraak was bedoeld om de mogelijkheden te bespreken voor RPR en KCC. Ik durf te wedden als geen ander dat het heel belangrijk is om nieuwe leden te werven voor onze prachtige club, dus ging ik naar Warmenhuizen. Ik weet ook dat daar voor de schade herstel van RPR nieuwbouw wordt gepleegd en dat deze rond mei klaar moet zijn. Wat schetst mijn verbazing wanneer ik daarlangs rijd. Er gebeurt niets meer. Alleen het raamwerk staat klaar op de fundatie. Dat is schrikken.

Snel door naar RPR. Het zal toch wel goed gaan met het bedrijf?
Jawel hoor. Na de koffie en de uitleg ben ik weer helemaal gerustgesteld. Zelfs enthousiast van de nieuwe opzet.

Wat gaat er gebeuren?

De nieuwbouw wordt nog verder uitgebreid en niet alleen de schades worden daar dan gerepareerd maar ook de reparaties en onderhoud gaan naar de nieuwe locatie waar iedere werkplek zijn eigen overheaddeur krijgt met genoeg rangeerruimte voor het complex op eigen terrein.
Alles onder een dak wat nog meer servicemogelijkheden zal geven ondanks dat de service ook nu al zo goed is.
Het wachten is nu op de nodige vergunningen van de gemeente waarna de aannemer zijn werk kan afmaken.